• PASTA UME (Z MORELI JAPOŃSKICH) BIO 250 g - TERRASANA TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)

56.81
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.42 kg

Zamówienie telefoniczne: 603260205

SKŁADNIKI
pulpa z moreli* (morele japońskie*, sól morska), ocet ume su* (morele japońskie*, sól morska, liście shiso*)(*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Umeboshi określana jest mianem kiszonej śliwki, jednak w rzeczywistości jest to morela.
Pochodzi z Japonii i dostała miano superfood ze względu na swoje zdrowotne właściwości.
Swój niepowtarzalny aromat zyskuje dzięki długiemu procesowi fermentacji. Ma wyraźny słono-kwaśny smak.
Ocet ume su powstaje w wyniku fermentacji umeboshi (morele japońskie kiszone).
W Japonii pasta ume używana jest do sosów, dipów i sushi.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 102 kJ/24 kcal
Tłuszcz - 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 2,7 g
wtym cukry - 0 g
Błonnik - 3,6 g
Białko - 0,3 g
Sól - 14,2g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 60
Kraj pochodzenia Japonia
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Masa netto (g) 250
Bez Cukru BEZ CUKRU (w składnikach)
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) Japonia
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Sklep zamknięty

Sklep Biocomplete został zamknięty.