• MISO SHIRO (PASTA Z RYŻU I SOI) BIO 300 g - LIMA LIMA (makrobiotyka, kawy zbożowe, musli)

39.38
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.31 kg

Zamówienie telefoniczne: 603260205

SKŁADNIKI
Ryż* (63 %), SOJA* (23 %), woda, sól morska (6,3 %), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 812 kJ / 193 kcal
Tłuszcz - 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany - 29 g
w tym cukry: 26 g
Błonnik - 2,0 g
Białko - 9,1 g
Sól - 5,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 180
Kraj pochodzenia Japonia
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Masa netto (g) 300
Bez Cukru BEZ CUKRU (w składnikach)
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) Japonia
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Sklep zamknięty

Sklep tymczasowo niedostępny