• MISO SHIRO (PASTA Z RYŻU I SOI) BIO 300 g - LIMA LIMA (makrobiotyka, kawy zbożowe, musli)

44.74
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.31 kg

Zamówienie telefoniczne: 603260205

SKŁADNIKI
Ryż* (63 %), SOJA* (23 %), woda, sól morska (6,3 %), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 812 kJ / 193 kcal
Tłuszcz - 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany - 29 g
w tym cukry: 26 g
Błonnik - 2,0 g
Białko - 9,1 g
Sól - 5,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 180
Kraj pochodzenia Japonia
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
  • Sklep zamknięty

Sklep Biocomplete został zamknięty.