Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )Do bezpłatnej dostawy brakujeDo darmowej dostawy brakujeSuma 0
-

0
0
Do bezpłatnej dostawy brakuje
Do darmowej dostawy brakuje
Suma
0
-
ŻYWNOŚĆ BIO
-
ŻYWNOŚĆ BIO BEZ GLUTENU
- batony i wafelkibez glutenu
- chałwa i sezamki bez glutenu
- ciastka i ciasteczka bez glutenu
- cukierki i draże bez glutenu
- czekolady i czekoladki bez glutenu
- desery bez glutenu
- gumy do zucia bez glutenu
- kremy i smarowidła bez glutenu
- lizaki bez glutenu
- toffi, krówki i karmelki bez glutenu
- żelki, galaretki i pianki bez glutenu
- słone i pikantne przekąski bez glutenu
- pozostałe bez glutenu
- DZIECKO BIO I ECO
-
ZDROWIE
-
URODA I HIGIENA ECO
- UTRZYMANIE CZYSTOŚCI ECO
-
DOM I OGRÓD ECO
- DLA ZWIERZĄT DOMOWYCH BIO

-
-
-
Do bezpłatnej dostawy brakujeDo darmowej dostawy brakujeSuma 0
-
-
MISO SHIRO (PASTA Z RYŻU I SOI) BIO 300 g - LIMA LIMA (makrobiotyka, kawy zbożowe, musli)


Symbol:
5411788041249
39.38
Opinie |
brak ocen
(Dodaj)
|
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 0.31 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5411788041249 |
Zamówienie telefoniczne: 603260205
- Opis
- Parametry
- Opinie i oceny (0)
SKŁADNIKI
Ryż* (63 %), SOJA* (23 %), woda, sól morska (6,3 %), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 812 kJ / 193 kcal
Tłuszcz - 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany - 29 g
w tym cukry: 26 g
Błonnik - 2,0 g
Białko - 9,1 g
Sól - 5,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Ryż* (63 %), SOJA* (23 %), woda, sól morska (6,3 %), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 812 kJ / 193 kcal
Tłuszcz - 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany - 29 g
w tym cukry: 26 g
Błonnik - 2,0 g
Białko - 9,1 g
Sól - 5,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 1 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Kraj pochodzenia | Japonia |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Masa netto (g) | 300 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Japonia |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Produkty podobne