Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )Do bezpłatnej dostawy brakujeDo darmowej dostawy brakujeSuma 0
-

0
0
Do bezpłatnej dostawy brakuje
Do darmowej dostawy brakuje
Suma
0
-
ŻYWNOŚĆ BIO
-
ŻYWNOŚĆ BIO BEZ GLUTENU
- batony i wafelkibez glutenu
- chałwa i sezamki bez glutenu
- ciastka i ciasteczka bez glutenu
- cukierki i draże bez glutenu
- czekolady i czekoladki bez glutenu
- desery bez glutenu
- gumy do zucia bez glutenu
- kremy i smarowidła bez glutenu
- lizaki bez glutenu
- toffi, krówki i karmelki bez glutenu
- żelki, galaretki i pianki bez glutenu
- słone i pikantne przekąski bez glutenu
- pozostałe bez glutenu
- DZIECKO BIO I ECO
-
ZDROWIE
-
URODA I HIGIENA ECO
- UTRZYMANIE CZYSTOŚCI ECO
-
DOM I OGRÓD ECO
- DLA ZWIERZĄT DOMOWYCH BIO

-
-
-
Do bezpłatnej dostawy brakujeDo darmowej dostawy brakujeSuma 0
-
-
KUZU SZARE (SKROBIA Z KORZENIA) BIO 125 g - TERRASANA TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)


Symbol:
8713576173291
36.41
Opinie |
brak ocen
(Dodaj)
|
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 0.3 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8713576173291 |
Zamówienie telefoniczne: 603260205
- Opis
- Parametry
- Opinie i oceny (0)
SKŁADNIKI
skrobia z korzenia kuzu szarego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Opis:
Kuzu to bezglutenowy i wegański środek wiążący do wszelkiego rodzaju potraw, który wytwarzany jest ze skrobi roślinnej kuzu.
Nie wpływa na smak potrawy i w przeciwieństwie do skrobi kukurydzianej, kuzu sprawdza się również w daniach kwaśnych lub jako zamiennik jajka.
W Japonii jest często używany do zup, sosów i (gorących) deserów.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Użyj 12 g kuzu na 250 ml płynu. Przed użyciem rozpuścić w 2-3 łyżkach zimnej wody.
Do przygotowania budyniu użyj 60 g kuzu na 400 ml płynu. Jeśli użyjesz białego kuzu, będziesz potrzebować 20% mniej kuzu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1428 kJ / 336 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 84 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0 g
Sól - 0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
skrobia z korzenia kuzu szarego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Opis:
Kuzu to bezglutenowy i wegański środek wiążący do wszelkiego rodzaju potraw, który wytwarzany jest ze skrobi roślinnej kuzu.
Nie wpływa na smak potrawy i w przeciwieństwie do skrobi kukurydzianej, kuzu sprawdza się również w daniach kwaśnych lub jako zamiennik jajka.
W Japonii jest często używany do zup, sosów i (gorących) deserów.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Użyj 12 g kuzu na 250 ml płynu. Przed użyciem rozpuścić w 2-3 łyżkach zimnej wody.
Do przygotowania budyniu użyj 60 g kuzu na 400 ml płynu. Jeśli użyjesz białego kuzu, będziesz potrzebować 20% mniej kuzu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1428 kJ / 336 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 84 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0 g
Sól - 0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 1 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Kraj pochodzenia | Japonia |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Masa netto (g) | 125 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Japonia |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Produkty podobne