Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )Do bezpłatnej dostawy brakujeDo darmowej dostawy brakujeSuma 0
-

0
0
Do bezpłatnej dostawy brakuje
Do darmowej dostawy brakuje
Suma
0
-
ŻYWNOŚĆ BIO
-
ŻYWNOŚĆ BIO BEZ GLUTENU
- batony i wafelkibez glutenu
- chałwa i sezamki bez glutenu
- ciastka i ciasteczka bez glutenu
- cukierki i draże bez glutenu
- czekolady i czekoladki bez glutenu
- desery bez glutenu
- gumy do zucia bez glutenu
- kremy i smarowidła bez glutenu
- lizaki bez glutenu
- toffi, krówki i karmelki bez glutenu
- żelki, galaretki i pianki bez glutenu
- słone i pikantne przekąski bez glutenu
- pozostałe bez glutenu
- DZIECKO BIO I ECO
-
ZDROWIE
-
URODA I HIGIENA ECO
- UTRZYMANIE CZYSTOŚCI ECO
-
DOM I OGRÓD ECO
- DLA ZWIERZĄT DOMOWYCH BIO

-
-
-
Do bezpłatnej dostawy brakujeDo darmowej dostawy brakujeSuma 0
-
-
HERBATA ZIELONA KUKICHA JAPOŃSKA BIO 80 g - MATCHA MAGIC MATCHA MAGIC (matcha, napój energetyzujący)


Symbol:
4260272251630
37.71
Opinie |
brak ocen
(Dodaj)
|
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Dostępność |
Średnia dostępność
|
Waga | 0.1 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4260272251630 |
Zamówienie telefoniczne: 603260205
- Opis
- Parametry
- Opinie i oceny (0)
SKŁADNIKI
zielona herbata japońska* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
W Japonii herbata Kukicha jest zazwyczaj spożywana w popołudnie i wieczory ze względu na niską zawartość kofeiny. Łodygi Bio herbaty Kukicha są uprawiane na bogatej w składniki odżywcze glebie wulkanicznej w południowej Japonii w prefekturze Kagoshima. Świeża woda źródlana w ogrodach herbacianych na dużych wysokościach i staranna uprawa dają lekko aromatyczny smak Kukicha z unikalnym umami. Jasnozielone łodygi dają lekki i aromatyczny napar.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do dzbanka/imbryka wsypać 20 g herbaty i zalać 1 litrem wody o temperaturze ok. 90 °C. Czas parzenia ok. 1 - 1,5 minuty.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
zielona herbata japońska* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
W Japonii herbata Kukicha jest zazwyczaj spożywana w popołudnie i wieczory ze względu na niską zawartość kofeiny. Łodygi Bio herbaty Kukicha są uprawiane na bogatej w składniki odżywcze glebie wulkanicznej w południowej Japonii w prefekturze Kagoshima. Świeża woda źródlana w ogrodach herbacianych na dużych wysokościach i staranna uprawa dają lekko aromatyczny smak Kukicha z unikalnym umami. Jasnozielone łodygi dają lekki i aromatyczny napar.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do dzbanka/imbryka wsypać 20 g herbaty i zalać 1 litrem wody o temperaturze ok. 90 °C. Czas parzenia ok. 1 - 1,5 minuty.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 1 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Kraj pochodzenia | Japonia |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Masa netto (g) | 80 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Japonia |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Produkty podobne